Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňové halušky
Úžasná vajíčková pomazánka
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Celerová pomazánka s česnekem
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Avokádovo-bazalkové pesto
Kuřecí prsa s cuketou
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi