Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Římský salát s rajčaty a olivami
Pečený losos
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Pařížské rohlíčky od Dáši
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Filety po italsku
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem