Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třešňové halušky
Hlávkové zelí s těstovinami
Hraběnčin rebarborový koláč
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Škvarkové tyčinky
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Jednoduchá vařená poleva
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Hovězí karabáček na světlém pivu
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Okurková limonáda s citronem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jahodový sorbet