Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Langoše II.
Pomazánka z cizrny
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Jablkové řezy V.
Medovník z Počernic
Bazalkové tofu
Krevety Pil Pil
Česneková hlíva s těstovinami
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě