Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená kuřecí prsíčka
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Hovězí na houbách II.
Jednoduchá rajská polévka
Vynikající tvarohové lívance
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Tvarohová rýže
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.