Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí pečeně na divoko
Zapékaná čekanka po francouzsku
Pařížské rohlíčky II.
Nafouklá jablíčková dobrota
Kuřecí prsíčka v tatarce
Cizrna na italský způsob II.
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Pizza s cuketou
Vanilkové mini bábovky
Těstoviny s pancettou a hráškem
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky