Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Rýže se zelím a mletým masem
Smažená kapusta
Játra v rajčatové omáčce s hranolkama
Dietní buchta
Domácí kachní paštika
Hořčicoví utopenci se zelím
Pečené brambory
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros