Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kedlubnová polévka
Chlebová placka snadno a rychle
Karamelovo-ořechové řezy
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Plněné ořechy IV.
Majolková bábovka - ořechová
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Výborné koblížky z trouby
Dort stracciatella s ricottou
Mexická tortilla se zelným salátem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone