Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovarové koleno s jablkovým křenem
Flamendří česnečka
Pečená kuřecí stehna
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Čokoládové dortíky
Lehké piškotové řezy
Thajská kuřecí polévka s houbami
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Cibulová polévka podle Marušky
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…