Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Znojemská čočka
Hovězí na červeném víně
Zapečené těstoviny s pudinkem
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Bazalkové tofu
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Domácí kulajda
Zapékané těstoviny s cuketou
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…