Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lososová pomazánka
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Kotletky na leču
Kuřecí stehýnka na medu II.
Cibulová pizza z listového těsta
Houstičky z domácí pekárny
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Plněné taštičky z listového těsta
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.