Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný losos
Pudinková buchta rychlá a slabá
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Vepřové na houbách s fazolkami
Krůtí křídlo pečené na houbách
Makové koláčky
Hrníčkový chleba
Syrečková pomazánka II.
Jednoduchý jogurtový ořechový /…
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem