Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křehký rebarborový koláč
Plněné pudinkové řezy
Salát Coleslaw light
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Pořádná česnečka
Jahodové lívanečky II.
Pečená kambala s tymiánem
Burgery s trhaným vepřovým masem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…