Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Pomazánka z Nivy s ořechy
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Italská bábovka II.
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Krémová kapustová polévka
Houbový kuskus - rychle a chutně
Čokoládová pěna s jahodami
Krůtí roláda plněná hříbky
Jihočeská „pucková“ polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger