Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí perkelt
Prdelky
Šťavnatý citronový koláč
Bramborové housky
Jáhlové placičky s mrkví
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Jednoduché špecle se zelím a masem
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…