Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře v pivní omáčce
Polévka z uzeného masa II.
Jehněčí plec pečená
Divoká sekaná
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Zelňačka s maďarskou klobásou
Gulášová polévka s mrkví
Čočka na kyselo po našem
Vláčný makovník / makovec
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem