Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinované buřty
Krabí tyčinky na kari s rýží
Kakaové řezy s piškoty
Italské masové kuličky se špagetami
Pravé italské těsto na pizzu
Ovocné želé s mascarpone
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem