Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí perkelt
Těstoviny se špenátem a žampiony
Lahodný roládový moučník
Dalamánky z chlebové mouky
Kokosová bábovka ze šlehačky
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Borůvkové muffiny - rumové
Ukrajinský boršč
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem