Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrová roláda II.
Babeta (buchta)
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Klasická žemlovka
Omáčka k těstovinám
Rychlá směs na špagety
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Plec pečená (nejen) se zelím
Margot řezy Danča
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…