Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Vynikající zeleninová polévka
Troubový segedinský guláš
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Jednoduchý rybí guláš se zeleninou
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Těstoviny s řepou - zapékané
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Špenátová polévka s pórkem
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…