Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka s masem
Plněný cop
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Americký koláč
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Fenyklový salát s pomerančem
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Pečené citronové kuře s jablky a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami