Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se zeleninou
Šťouchané brambory II.
Šťouchaná buchta
Nové brambory s česnekem
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Cottage sardinky - pomazánka
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Tiramisu se zakysanou smetanou
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi