Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zadělávané fazolky
Česnekové špagety
Smetanovo-bramborový krém
Třešňové rizoto
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Pesto z medvědího česneku
Palačinky nejrychllější nejchutnejší…
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…