Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové s cibulí na černém pivu
Jogurtová buchta II.
Klasický houskový knedlík
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Rychlé banánové lívance
Cheesecake z domácí lučiny
Kmínové přírodní filety
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Králičí karbanátky s bramborovou kaší
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem