Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pórková "malovaná" polévka
Kotlety (řízky) v alobalu
Třešňový koláč z podmáslí
Netradiční rybízové řezy
Vepřové kousky na paprice
Pečená vepřová žebírka
Barevná karamelová lízátka
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Tvarohový koláč s borůvkami
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.