Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové závitky na smetaně
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Celerové hovězí s tymiánem
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Plněné ořechové rohlíčky
Bublanina z remosky
Jehněčí kotlety na bylinkách
Losos v sezamu s nudlemi
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hrušková povidla
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Cuketové placičky
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Ratatouille IV.