Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové závitky
Domácí majonéza
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Sýrovo-kuřecí špízy
Gratinované brambory III
Domácí chléb pečený v troubě
Domácí kandovaný zázvor
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Celer smažený v kořeněné tempuře
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…