Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Trhanec
Zapékaná čekanka po francouzsku
Krůtí ragú se žampiony
Šklebíci z listového těsta
Cuketa zapečená s Nivou
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Plněné smažené žampiony
Kvašený zeleninový salát Pickles
Kořeněná rýže s tuňákem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi