Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hranolky
Zapečená bramborová kaše
Dýňový krém
Masovo-zeleninová rýže
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Krémová kapustová polévka
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Jednoduchý jahodový koláč II.
Zdravé lívance z ovesných vloček
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…