Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mramorové maso
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Bramborový bochánek (mazanec)
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Svěží koláč s lesním ovocem
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Kompot z hroznového vína
Grilovaný losos ve slanině
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger