Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové bavorské závitky
Zapékaná kapusta s rýží
Pařížské rohlíčky od Dáši
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Baklava s ořechy
Vajíčková tlačenka
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Chřestová omeleta
Cukeťák z trouby
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…