Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilovaný hermelín
Šlehačková roláda III.
Marokánky s ovesnými vločkami
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Mandle pražené v troubě
Jogurtový koláč s tvarohem
Brokolicová (květáková) roláda
Banánové smoothie s avokádem
Makový dort s malinami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě