Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mojito
Ďábelská pomazánka na topinky
Pařížské rohlíčky II.
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Pečený česnek
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Gratinované brambory s hořčicí
Rozmarýnový cheesecake
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…