Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebové placky
Jemná perníková buchta
Bramborový chléb
Kokosová roláda jednoduše
Skvělá šunková pomazánka
Vepřové nudličky zase jinak
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Pizza bolognese
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…