Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččiny "Francky"
Kuřecí lahůdka
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Salát waldorf s kuřetem
Výborný těstovinový salát s vejcem
Paprikové lodičky s nádivkou
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Výborná drobenková buchta
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…