Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí na červeném víně
Uhlířské špagety
Zapečené špagety II.
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Kořeněná panenka - grilovaná
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Drůbeží výpečky
Čokoládová buchta z cukety
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi