Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Omáčka z plísňového sýra
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Cuketo-kokosový zákusek
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Bílá čokoláda do formiček
Sýrovo-vaječná pomazánka
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Izraelský hummus
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.