Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ananasové řezy
Jahodová zmrzlina II.
Berlínské řezy II.
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Špekové knedlíky v alobalu
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Jahodový dort s tvarohem a želé
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…