Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka s masem
Krémová slepičí polévka
Kuře v pivní omáčce
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Játrová nádivka na pekáč
Tvarohová štola
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Slané tyčinky se šunkou
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Jihočeská „pucková“ polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger