Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tradiční tažený štrůdl
Vynikající kapr
Plněná kuřecí prsa
Gulášová polévka po anglicku
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Mleté maso na žampionech
Cuketová buchta se skořicí
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Univerzální jednoduché těsto na…
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem