Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mouřeníny
Rychle naložené okurky
Těstoviny se špenátem a žampiony
Octové těsto místo listového
Brampatáčky
Přírodní maso s cuketou - minutka
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Halušky s brynzou
Domácí šunka ála vepřováček
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem