Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátové lasagne
Hovězí na houbách II.
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Vepřové kari
Šťavnaté kari kuře
Ořechovo-kávové řezy
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Hořčicoví utopenci se zelím
Brokolice (květák) se sýrovou…
Pravé maďarské lečo
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…