Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové na houbách
Zapékaná kapusta s rýží
Kuře na cibuli v římském hrnci
Kořeněná rajská omáčka
Tortilla plněná mletým masem
Pohanková dobrota (2 porce)
Česnečka pro labužníky
Segedín s knedlíkem po našem
Dušené mleté maso se žampióny
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.