Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nepečené trubičky II.
Makový závin III.
Smažená tlačenka s falešným…
Chřestový salát s kozím sýrem
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Buchta Margot "píchaná"
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Domácí chléb z pekárny
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…