Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažená zmrzlina
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Čertovská omáčka
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Pravé italské těsto na pizzu
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Med nebo sirup z květů divizny
Ostružinový koláč s broskvemi
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě