Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné lívance z acidofilního mléka
Jablkový krémeš
Zapékané kysané zelí
Filé v alobalu
Škvarkové tyčinky
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Tuňáková pomazánka bez majonézy
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky