Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátové lasagne
Francouzský hruškový koláč
Univerzální bramborové těsto
Škvarková pomazánka s Moravankou
Mrkvový koláč BILLA
Francouzské brambory - bez vaření
"Párkrole" - párkové kremrole
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Jednoduchý jahodový koláč II.
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…