Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Celerová polévka II.
Óbr dort - číslice
Jednoduchý jablkový koláč
Bílkové kostky
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Avokádová pomazánka na toasty
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…