Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Chilli con carne od Camm
Dort pro chlapy
Kořeněná panenka ve slanině
Kuřecí maso na žampionech
Zeleninové pohankové "rizoto"
Carrot cake (Mrkvový dort) s…
Borůvkový dezertík I.
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi