Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek
Halušky se zelím a vařeným masem
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Bramborové placky se špenátovým…
Linecký koláč trochu jinak
Asijský kuskus
Hrníčkový chleba
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Drůbeží vývar s knedlíčky
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem